Гравець національної збірної України Олександр Зінченко поділився думками щодо поразки від збірної Чехії в Лізі націй.

У вівторок збірна України провела свій другий матч у рамках Ліги націй 2024/25. Підопічні Сергія Реброва протистояли збірній Чехії.

Реабілітуватися за поразку від Албанії (1:2) минулої суботи не вдалося. Збірна України зазнала поразки від Чехії з рахунком 2:3. Після вересневого циклу українці з 0 очок в активі перебувають на 4-му місці у своїй групі.

Напередодні Зінченко висловився щодо невдалих виступів збірної України в останніх матчах.

“По-перше, хотів би подякувати за ту неймовірну підтримку, яка сьогодні була на стадіоні, також за ту підтримку після невдалих ігор, які були в минулому. Вірні вболівальники завжди поруч з нами, ми їх відчуваємо.

В той самий час я розумію, що всі ми заслуговуємо на ту критику і той результат, який, на жаль, стався. Кожному з нас особисто потрібно зробити висновки — як індивідуально, так і командно.

Але я б дуже хотів попросити кожного вболівальника, кожного експерта, я все розумію, ми повністю заслуговуємо на критику, але я просто не перекладати негативні результати на головного тренера чи ще на когось. Ми всі тут — команда. Ми виходимо на поле і ми намагаємося здобути позитивний результат. Тому ми всі разом як команда перемагаємо і також програємо”, – цитує Зінченка Telegram-канал “ВЗБІРНА” з посиланням на MEGOGO.