З’явилася інформація щодо готовності українського нападника “Роми” Артема Довбика взяти участь у матчі 4-го туру італійської Серії А проти “Дженоа”.

Минулого тижня пресслужба УАФ повідомила про те, що Довбик не допоможе збірній України у вересневих матчах Ліги націй проти Албанії та Чехії. Причиною цьому стала травма, якої форвард зазнав у складі “Роми”.

Після додаткового обстеження було прийнято рішення про повернення Довбика до розташування “Роми” для повного відновлення. Щоправда, повернення українського форварда на футбольне може відкластися.

Портал Tuttomercatoweb із посиланням на Corriere dello Sport повідомляє, що Довбик усе ж може не зіграти в матчі 4-го туру Серії А проти “Дженоа”, який має відбутися 15 вересня.

Зазначається, що травма Довбика не є надто серйозною. Тим не менш, “Рома” не хоче форсувати повернення Довбика та ризикувати його здоров’ям, оскільки на команду чекає непростий графік, що складається з шести матчів за чотири тижні.

Нагадаємо, що в цьому сезоні Довбик зіграв у трьох матчах у складі “Роми”, але результативними діями поки що не відзначився.