Іспанський тренер Мікель Артета офіційно підписав новий контракт із лондонським “Арсеналом”.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що найближчим часом Артета може продовжити контракт із “Арсеналом”. За кілька годин чутки стали реальністю.

Пресслужба “Арсеналу” повідомила в четвер, що Артета підписав із клубом новий контракт. Представники “канонірів” заявив, що фахівець поставив підпис під довгостроковою угодою.

“Я відчуваю надзвичайну гордість, дуже схвильований і з нетерпінням чекаю на те, що буде далі. Я пишаюся тим, що я там, де я є, і тими стосунками, які я маю з усіма в клубі.

Мені надзвичайно пощастило працювати кожного дня з хорошими людьми і з тими амбіціями, які ми маємо тут. Я відчуваю велике натхнення, я відчуваю виклик, я відчуваю підтримку і я хочу зробити набагато більше, ніж те, що ми вже зробили разом.

Разом з гравцями і всіма в клубі ми з нетерпінням чекаємо на наступні роки, разом з нашими вболівальниками, які емоційно змінили клуб і команду. Наші вболівальники змінили нас самих, і ми стали іншими. Ви можете сказати, що ми стали іншими, і для мене це завдяки їм. Ми з нетерпінням чекаємо на продовження нашого спільного шляху”, – прокоментував новину Артета.

Мікель Артета очолив “Арсенал” наприкінці 2019 року. За цей час він провів на чолі “канонірів” 234 матчі: 142 перемоги, 35 нічиїх, 57 поразок.

Також з Артетою “Арсенал” двічі виграв Суперкубок Англії та Кубок Англії в 2020 році.