Ліга Чемпіонів

В Шахтарі пояснили вибір стадіону для матчів Ліги чемпіонів

Комерційний директор донецького “Шахтаря” Дмитро Кириленко прокоментував вибір стадіону для проведення домашніх матчів в основному етапі Ліги чемпіонів.

В середу, 18 вересня, “Шахтар” офіційно стартує в новому розіграші Ліги чемпіонів. Підопічні Марино Пушича проведуть домашній матч проти італійської “Болоньї”.

Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну “Шахтар” буде змушений грати свої домашні матчі в Німеччині – на стадіоні “Фелтінс Арена” в Гельзенкірхені.

Напередодні Кириленко пояснив, чому “Шахтар” вирішив обрати стадіон в Гельзенкірхені для проведення своїх матчів.

“Ви знаєте, що коли підписуєш такі контракти, то у них передбачений NDA – договір про нерозголошення даних. Все, що стосується оренди та її вартості, прописане у нас в NDA. Тому я не можу ділитися такою інформацією.

Щодо “Фелтінс Арени”. В першу чергу, я хотів би почати зі слів подяки Гамбургу, його вболівальникам та менеджменту за гостинний прийом та професіоналізм минулого сезону. Ми дуже задоволені тим, як ми провели минулий сезон у Гамбурзі і за це дуже дякуємо усім причетним. Ясна річ, що Німеччина, в цілому, дуже футбольна країна. І інтерес до футболу тут просто величезний. Ми обирали між стадіонами, де і клуб, і стадіон є одним цілим, тобто, стадіон є власністю клубу. І таких клубів, насправді, у Німеччині небагато. А от Гельзенкірхен і “Шальке” – це якраз такий приклад.

Друге, що бралося до уваги, це те, коли там востаннє була Ліга чемпіонів. До того, як ми заходили до Гамбургу, востаннє матчі Ліги чемпіонів там грали у сезоні 2006/2007. Ясна річ, що ми вирішили грати там. Цього сезону спробуємо інший стадіон, де матчі ЛЧ були, можливо, не так давно, як у Гамбурзі, але глядач вже встиг засумувати за цим турніром. Ось у Гельзенкірхені матчі Ліги чемпіонів востаннє грали у сезоні 2018/2019″, – сказав Кириленко сайту “Український футбол”.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

8 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

9 години ago