Колишній гравець та нинішній спортивний директор італійського “Мілана” Звонімір Бобан поділився думками щодо роботи Златана Ібрагімовича в клубі.

Після завершення своєї професійної кар’єри Ібрагімович продовжив свій шлях у “Мілані”. Легендарний шведський футболіст отримав посаду в менеджменті клубу.

Напередодні Бобан скептично поставився до становища Ібрагімовича в “Мілані” з огляду на останні дії клубу та результати.

“Златан — геній, і я буду вдячний йому все життя, тому що через любов до “Мілана” він погодився повернутися, та змінив недавню історію клубу та усіх нас.

Однак тепер я не розумію, що він робить, які його обов’язки та його повноваження, щоб судити його. Сподіваюся, він їх зрозумів, тому що, зрештою, судитимуть його, а не Монкаду (технічний директор).

Факт залишається фактом: команда-переможець Серії А та півфіналіст Ліги чемпіонів була необачно розібрана. На цьому фундаменті можна було побудувати стільки всього… Як на мене, це була колосальна помилка”, – цитує Бобана “Чемпіон” із посиланням на La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, що наразі “Мілан” перебуває на 14-му місці в турнірній таблиці Серії А з 2 очками в активі. За чутками, головний тренер команди Паулу Фонсека перебуває на межі звільнення.