Головний тренер “Дженоа” Альберто Джилардіно оцінив виступ українського півзахисника Руслана Маліновського в нещодавньому матчі Серії А проти “Роми”.

В неділю “Дженоа” знову показав себе як неприємний клуб для лідерів Серії А. Попри пропущений гол від Артема Довбика в першому таймі “Дженоа” вдалося вразити ворота суперників на останніх хвилинах зустрічі та вирвати нічию 1:1.

В цей момент на полі перебував Руслан Маліновський, який увійшов у гру в другому таймі. За відведений час хавбек збірної України віддав 35/36 точних передач, завдав 2 ударів у площину воріт та виграв 5/9 єдиноборств. Портал Sofascore оцінив його дії на 7,7 балів.

Після матчу Джилардіно позитивно оцінив дії Маліновського на футбольному полі.

“Мені потрібно було більше ширини — Френдруп вийшов на поле разом із Сабеллі. Якби нам пощастило, ми могли б домогтися більшого. Я задоволений виходом Маліновського, він привніс у нашу гру багато креативу і якості.

Маліновський плюс три форварди? Ця схема може бути варіантом в залежності від нашого суперника і хвилини матчу. Сьогодні у мене не було Мессіаса і Дзанолі, які могли б вписатися в цю схему. Ми тримаємо цю ідею в голові, і можливість внести зміни після першого тайму або під час матчу стає вирішальним фактором”, – сказав Джилардіно.