Ліга Чемпіонів

Український футболіст буде вболівати за Болонью в матчі проти Шахтаря

Півзахисник “Болоньї” U-18 Максим Воробей поділився своїми очікуваннями від матчу італійської команди в Лізі чемпіонів проти донецького “Шахтаря”.

Вже за лічені дні “Шахтар” розпочне свій шлях в основному етапі Ліги чемпіонів 2024/25. Підопічні Марино Пушича зіграють на виїзді з італійською “Болоньєю”. Гра розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Напередодні Воробей, який є сином колишнього нападника “Шахтаря” Андрія Воробея зізнався, що буде вболівати в цьому матчі за “Болонью”.

«Коли я був дитиною, мій батько підштовхував мене бути нападником, даючи поради та змушуючи наполегливо тренуватися. Потім, коли я виріс, я став більше усвідомлювати роль на полі, яку я хотів грати, і я вклав все, що мав, щоб потрапити до великого клубу, такого як «Болонья».

Я приїхав до Італії випадково, тому що друзі моєї матері дали нам можливість пожити у них два тижні, протягом яких ми зрозуміли, що Італія – ідеальна країна для нас, і ми вирішили почати тут нову главу нашого життя.

Я сказав собі: «Добре, я можу знову почати грати у футбол». Мені довелося почати з самого низу, тому що в Італії мене ніхто не знав, а потім, з багатьма жертвами, крок за кроком, я дійшов сюди.

Спочатку я грав як фланговий нападник, тепер я півзахисник з атакувальними характеристиками, з можливістю діяти без м’яча, з хорошими акробатичними навичками. Якість, яку я набув, граючи в італійській лізі – це більша рішучість, агресивність у відборі м’яча. Тепер я відчуваю, що можу грати на різних позиціях у півзахисті, відповідно до запитів тренера.

Коли «Болонья» вирішила зробити на мене ставку, я був дуже схвильований і сповнений гордості. Для мене це великий крок вперед, ще й тому, що перша команда грає в Лізі чемпіонів. Батьки сказали мені, щоб я продовжував наполегливо працювати та заслужив на цю футболку.

За кого я буду вболівати?

Я гравець «Болоньї», тому вболіватиму за команду, за яку граю, попри те, що тренер команди «Шахтаря» U-19 мій хрещений (Олексій Бєлік – прим.) та грав з моїм батьком», – сказав Максим Воробей.

antonio

Recent Posts

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

53 хв. ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

2 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

2 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

3 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

3 години ago

Україна піднялася на одну позицію в рейтингу ФІФА

Відомо, на якій позиції перебуває Україна в рейтингу національних збірних ФІФА. Напередодні ФІФА опублікував оновлений…

4 години ago