Головний тренер лондонського “Челсі” Енцо Мареска висловився про відсутність вінгера Михайла Мудрика в нещодавньому матчі АПЛ проти “Борнмута”.

Минулого тижня “Челсі” провів виїзний матч у рамках 4-го туру УПЛ проти “Борнмута”. “Сині” здобули мінімальну перемогу над суперниками з рахунком 1:0 завдяки голу Крістофера Нкунку на 86-й хвилині.

В цьому матчі Михайло Мудрик не зміг вийти на футбольне поле. Він перебував на лавці запасних “Челсі”, але тренерський штаб вирішив не випускати українця.

Після матчу Мареска пояснив рішення не давати Мудрику ігрові хвилини в матчі проти “Борнмута”.

“Наприкінці гри я сказав гравцям: Крістоферу Нкунку, Коулу Палмеру, Джейдону Санчо, Жуану Феліксу, Ноні Мадуеке, Міші Мудрику, Педру Нету,  що вони не будуть грати всі ігри. Вони повинні робити саме те, що вони робили сьогодні. Якщо я граю, я повинен викластися на повну. Якщо я виходжу на десять хвилин, я повинен викластися на всі сто. Так буде до кінця, тому що у них є сім або вісім хороших гравців, і ми не можемо грати з усіма ними.

Іноді їм доводиться виходити, але головне, щоб вони були готові, коли отримують хвилини. Крістофер відмінно справляється. Він не заслуговував на вихід, Міша не заслуговував, але іноді доводиться приймати рішення. Добре, що коли вони заходять всередину, вони готові і викладаються на повну”, – сказав Мареска.