Новини футболу

Вацко висловився про перспективи Мудрика в Челсі

Журналіст та блогер Віктор Вацко поділився думками щодо становища українського вінгера Михайла Мудрика в складі лондонського “Челсі”.

Наразі Мудрик переживає не найкращі часи в “Челсі”. Все почалося з приходу до команди нового головного тренера Енцо Марески – українець не зміг вразити фахівця на початку сезону. В поточній кампанії вінгер провів на футбольному полі 225 хвилин протягом 4 матчів.

В останні тижні в ЗМІ активно поширюються чутки про можливу оренду Мудрика найближчим часом. Напередодні Вацко окреслив перспективи українця в складі “Челсі”.

“Власне зараз Мудрик і повинен доводити все уже новому тренеру своєї команди Енцо Маресці. Всі трансферні вікна в нормальних чемпіонатах вже позакривались, тому до зими про оренду мова йти не може. А взимку подивимось. Точніше, ми ще восени подивимось.

Я все ще сподіваюся, що Міша зможе конкурувати в “Челсі”. Я вважаю, в нього є для цього індивідуальна якість. І, зрештою, за збірну в матчі проти Чехії (2:3), особливо в другому таймі, він цю якість чудово продемонстрував.

Ви можете сміятись, але насправді я не бачу поки що, хто із його конкурентів в Челсі був би реально стабільно сильнішим. Мадуеке цього сезону виглядає сильно на старті й навіть в збірну Англії потрапив, але зрештою Мадуеке це правий фланг. А інші такі ж нестабільні, як Мудрик.

Тому я все ще вірю в те, що Мудрик може конкурувати в Челсі. І неспроста із цієї когорти, яка не поміщається в одній роздягальні футболістів, Мареска все-таки Мудрика залишив у своїй команді. Він його не викреслив із жодної заявки”, – цитує Вацка “Український футбол” із посиланням на його авторську програму.

antonio

Recent Posts

Пушич: “Болонья і Шахтар можуть бути задоволені результатом”

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич підбив підсумки матчу 1-го туру основного етапу Ліги чемпіонів…

36 хв. ago

Ліга чемпіонів 2024/25: результати матчів 18 вересня

Визначилися результати всіх матчів основного етапу Ліги чемпіонів, які відбулися 18 вересня. Після результативного першого…

2 години ago

Іван Юрич став новим головним тренером Роми

49-річного хорватського фахівця Івана Юрича було офіційно призначено новим головним тренером італійської "Роми". Посада головного…

12 години ago

Шахтар зіграв унічию з Болоньєю в стартовому матчі в ЛЧ

В середу «Шахтар» розпочав свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів сезону 2024/25. Підопічні Марино…

13 години ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ…

14 години ago

Динамо – Ворскла 3:1 (відео голів)

В середу київське «Динамо» та полтавська «Ворскла» зіграли між собою перенесену гру 4-го туру української…

15 години ago