Відомий український воротар Ігор Шуховцев поділився думками щодо підписання Андрієм Луніним контракту з мадридським “Реалом”.

Кількамісячна сага стосовно майбутнього Луніна в “Реалі” добігла кінця. Український воротар у п’ятницю підписав із “вершковими” нову угоду, яка діятиме до літа 2030 року.

Напередодні Шуховцев висловився щодо продовження співпраці Луніна з “Реалом”.

“Не нам судити, адже це рішення Андрія. Людина, яка у такому віці досягла такого, що в нас дуже мало футболістів взагалі не досягають…

Нам не можна судити, вірно чи ні він вчинив. Якщо він прийняв для себе таке рішення – боротися за місце в основі у найкращому клубі світу, то значить це його рішення, значить, воно правильне. Це моя особиста точка зору.

Оптимальний варіант для Луніна, якщо не “Реал”? Не нам судити, адже це рішення Андрія. Людина, яка у такому віці досягла такого, що в нас дуже мало футболістів взагалі не досягають… Нам не можна судити, вірно чи ні він вчинив. Якщо він прийняв для себе таке рішення – боротися за місце в основі у найкращому клубі світу, то значить це його рішення, значить, воно правильне. Це моя особиста точка зору”, – сказав Шуховцев сайту “Український футбол”.