Головний тренер “Мілана” Паулу Фонсека поділився думками щодо поразки від “Ліверпуля” в матчі основного етапу Ліги чемпіонів.

Новий сезон Ліги чемпіонів розпочався для “Мілана” запеклим протистоянням із “Ліверпулем” на “Сан-Сіро”. Стартовий відрізок матчу став успішним для господарів – уже на 3-й хвилині Крістіан Пулішич вразив ворота Аліссона.

Щоправда, після цього “Мілан” пропустив тричі від Ібраїми Конате, Вірджила ван Дейка та Домініка Собослая. Таким чином, “Ліверпуль” здобув вольову перемогу над “Міланом” із рахунком 3:1 та заробив 3 очки.

Після матчу Фонсека поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі.

“Я сказав гравцям, що вони не можуть припускатися подібних помилок в такій грі. У той же час я повинен визнати, що зараз “Ліверпуль” більше схожий на команду, ніж ми.

Нам треба продовжувати працювати, щоб проводити не 20 хороших хвилин, а 70, 80, 90, граючи в наш футбол. Після того, як ми пропустили другий гол, команда перестала грати, і після цього стало важко.

Я думаю, що ми можемо грати за кількома різними схемами, але ми занадто слабкі в захисті, погано виглядаємо в індивідуальних дуелях і приймаємо неправильні рішення”, – сказав Фонсека.