Головний тренер мюнхенської “Баварії” Венсан Компані відреагував на критику у свій бік.

Цього літа Компані став очільником “Баварії”, що стало подивом для багатьох вболівальників та експертів. Ще в минулому сезоні бельгієць працював із “Бернлі”, який не зміг зберегти свою прописку в АПЛ.

Призначення Компані викликало багато сумнівів через побоювання, що він не відповідає статусу клубу. Наразі Компані доводить, що скепсис є безпідставним – “Баварія” наразі є лідером Бундесліги, а у вівторок розгромила загребське “Динамо” з рахунком 9:2 у стартовому матчі основного етапу Ліги чемпіонів.

Після цього матчу Компані відповів на критику щодо його статусу як головного тренера.

“Розповім вам дещо швидко, щоб довести свою думку.

Я народився в Брюсселі. Мій батько – біженець, який приїхав з Конго. Які мої шанси навіть пограти в АПЛ, виграти щось як гравець, виступати за збірну? Шанси були 0,000 з чимось. А тепер я тренер.

Невже ви просто перестаєте вірити в себе і в те, що можете досягти, через те, що говорять інші люди?

Менталітет полягає в тому, щоб продовжувати йти вперед. Якщо ти зазнав невдачі – значить зазнав невдачі, якщо досяг успіху – значить досяг успіху. Але ти завжди можеш стати кращим.

В інтернеті завжди можна щось знайти, тож я не беру це близько до серця. Що я маю зробити? Зупинитися через те, що думають інші? Нумо заохочувати людей досягати успіху та долати бар’єри”, – сказав Компані.