З’явилися нові подробиці звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера римської “Роми”.

Вранці середи “Рома” залишилася без головного тренера. Кілька годин тому представники “Роми” повідомили, що припинили співпрацю з головним тренером команди Даніеле Де Россі після того, як команда невдало розпочала сезон.

За інформацією Tuttomercatoweb, долю Де Россі в “Ромі” вирішив його конфлікт зі спортивним директором клубу Ліною Сулуку.

“Стосунки між ними вже давно були натягнутими, почасти через американські гірки на трансферному ринку, але також і через негативні результати – лише одна перемога в останніх одинадцяти матчах.

З одного боку, було алібі у вигляді команди, яка сильно змінилася за останній місяць роботи на трансферному ринку, і тому потребувала часу для будівництва [колективу], а з іншого – поспіх, щоб почати перемагати. Уже до вечора неділі це виглядало як відкрита війна.

Однак у клубі були здивовані рішенням звільнити з посади тренера, який нещодавно підписав контракт на три роки.

Можливо, це все було зроблено задля підписання Стефано Піолі [він очолить “Аль-Наср”], в той час, як інший шлях веде до Массіміліано Аллегрі, з яким ще не було контактів. Також є варіант з Іваном Юричем, колишнім тренером “Торіно”, – стверджує джерело.

Наразі “Рома” перебуває на 16-му місці в турнірній таблиці Серії А, набравши 3 очки після 4 турів. Команда, за яку грає український нападник Артем Довбик, ще жодного разу не вигравала в чемпіонаті.