Захисник донецького “Шахтаря” Микола Матвієнко поділився враженнями від матчу 1-го туру основного етапу Ліги чемпіонів проти “Болоньї”.

У вівторок “Шахтар” розпочав свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів 2024/25. “Гірники” на виїзді зіграли з представником італійської Серії А “Болоньєю”.

Стартовий матч “Шахтаря” завершився нульовою нічиєю. Щоправда, чинні чемпіони України могли здобути перемогу – Георгій Судаков не реалізував пенальті на старті зустрічі.

Згодом Матвієнко, якого УЄФА визнав найкращим гравцем матчу, прокоментував результат гри.

“Не можу сказати, що ми повністю задоволені, та якщо оцінювати гру загалом, то результат, мабуть, закономірний. Нічия 0:0 – це непоганий старт у Лізі чемпіонів, хоча, звісно, дуже хотіли перемогти.

Це Ліга чемпіонів, тут не може бути спаду. Вважаю, що наші плани трохи змінила погода, тому довелося перебудовуватися в середині матчу, гра вийшла нервовою. Також було багато довгих передач.

Уперше отримав цю нагороду (найкращому гравцю матчу – прим.), і це дуже приємно. Не очікував, але щиро дякую всім за підтримку. Звичайно, приємно отримувати такі відзнаки, але було б краще, якби ми перемогли”, – сказав Матвієнко.