Ліга Чемпіонів

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького “Шахтаря” Андрій Воробей оцінив гру “гірників” у матчі основного етапу Ліги чемпіонів проти “Болоньї”.

У вівторок “Шахтар” розпочав свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів 2024/25. “Гірники” на виїзді зіграли з представником італійської Серії А “Болоньєю”.

Стартовий матч “Шахтаря” завершився нульовою нічиєю. Щоправда, чинні чемпіони України могли здобути перемогу – Георгій Судаков не реалізував пенальті на старті зустрічі.

Після матчу Воробей зізнався, що не був задоволений тим, що показали гравці “Шахтаря” на футбольному полі.

“Не програли – й це добре. Один пункт набрали. Теж важливо. Однак по грі “Шахтаря” в мене є дуже багато питань. Я не розумію ту гру, що зараз демонструє команда. Це тримання м’яча заради тримання м’яча! У “Шахтаря” за всю гру був один удар у площину воріт – і той з пенальті. Так матчі не виграють.

Команда має грати азартніше, скажімо так, створювати моменти, бути агресивною. От такий хотілося б бачити мені “Шахтар”. Та й уболівальникам, я певен, теж.  А так, просто відкатали 90 хвилин. Де комбінаційний футбол у нападі? Його не було.

Хтось скаже, що “Шахтар” володів ініціативою і все таке. Так, я дивився статистику і процент володіння м’ячем 52 на 48 на користь “Шахтаря”. І що? Де тримала м’яч донецька команда? На своїй половині поля, а в атаці “гірники” не створили ні-чо-го!

Одразу, як тільки побачив, що Судаков повернувся до своїх воріт, сказав – не заб’є. Поганий знак. От була в мене така чуйка. Дещо забобонний я. Ну і суддя теж відволік Георгія, коли до удару пересмикнув футболістів, котрі вже готувалися вбігати до карного майданчика.

Напевно, Судакову завадила забити пенальті недостатня концентрація. Так, погоджуюсь, що пробив Георгій дуже прямолінійно. Та критикувати його не варто. Пенальті – це лотерея. Сам стільки разів з “точки” не забивав…” – сказав Воробей сайту “Український футбол”.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

3 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

5 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

6 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

7 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

7 години ago

Україна піднялася на одну позицію в рейтингу ФІФА

Відомо, на якій позиції перебуває Україна в рейтингу національних збірних ФІФА. Напередодні ФІФА опублікував оновлений…

8 години ago