Головний тренер “Манчестер Сіті” Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти міланського “Інтера”.

В середу “Манчестер Сіті” розпочав свій черговий похід за трофеєм Ліги чемпіонів. Шлях “містян” у новому сезоні Ліги чемпіонів розпочався з команди, яку вони виграли у фіналі турніру півтора роки тому – “Інтера”.

Цього разу чинним чемпіонам Англії не вдалося обіграти чинних чемпіонів Італії – гра завершилася нульовою нічиєю.

Згодом Гвардіола поділився враженнями щодо подій, які відбувалися на футбольному полі.

“Ми зіткнулися з дуже, дуже складною командою, чемпіонами Італії. Вони фізично сильні, і у них є [сила] на всіх лініях. Вони будують свою гру від Зоммера та Бастоні, граючи на переході.

Я дуже задоволений грою, яку ми зіграли. Вони майстри глибокого захисту. Вони неймовірно допомагають один одному, тому ви не можете очікувати, що створите багато моментів.

Ми створили кілька моментів. Ми грали набагато краще, ніж два роки тому у фіналі Ліги чемпіонів. Мені все подобається в грі моєї команди сьогодні. Ми хотіли б виграти, але у нас попереду ще сім ігор, подивимося, що буде далі.

Після того, що сталося з Кевіном [Де Брюйне] і лікарі сказали, що він не готовий грати, я все одно хотів зробити заміну. Я не знаю [як Кевін]. Я ще не говорив з лікарями. Завтра матиму більше інформації”, – сказав Гвардіола.