Головний тренер “Барселони” Ганс-Дітер Флік поділився думками щодо поразки від “Монако” в основному етапі Ліги чемпіонів.

На відміну від Ла Ліги, “Барселона” не змогла вдало стартувати в основному етапі Ліги чемпіонів. В четвер ввечері каталонці зіграли проти “Монако”.

Вже на старті зустрічі “Барселона” опинилася в меншості – за фол поблизу штрафного майданчика пряму червону картку отримав Ерік Гарсія.

Чисельна перевага з 10-ї хвилини допомогла “Монако” здобути перемогу над “Барселоною” з рахунком 2:1.

Після матчу Флік розповів, що думає про поразку своїх підопічних.

“Гра змінилася після червоної картки, яку ми отримали на 10-й хвилині, що змусило нас змінити нашу ідею та плани. Ми весь час намагалися забити. Ми захищалися з пристрастю, але припускалися помилок. Я побачив багато позитивних моментів у грі.

У нас були моменти, але в кінці суперник випустив швидких гравців та заслуговував на перемогу. Ми грали не на найвищому рівні та не так, як хотіли. Ми повинні з цим змиритися. Я впевнений, що коли повернуться інші гравці, ми будемо сильнішими.

У роздягальні було розчарування, я сказав гравцям, що зараз ми повинні відновитися перед недільним матчем. Ла Ліга важлива, ми повинні продовжувати перемагати. Ми повинні проаналізувати гру та поговорити з гравцями, щоб зрозуміти, що ми робили не так. Це буде нелегко, але ми повинні відновити сили.

Ми програли, але ми повинні повернутися сильнішими. У нас гра чемпіонату в неділю, і ми повинні викластися на повну, боротися за команду, і це те, що ми будемо продовжувати робити.

Ми достатньо сильні, щоб провести хорошу Лігу чемпіонів. Залишилося сім ігор, і ми досягнемо наших цілей”, – цитує Фліка Tribuna.com із посиланням на Mundo Deportivo.