Новини футболу

Віцепрезидент Динамо пояснив, чому Динамо гратиме матчі ЛЄ в Гамбурзі

Віцепрезидент київського “Динамо” Дмитро Бріф прокоментував обрання Гамбурга місцем проведення домашніх матчів в основному етапі Ліги Європи.

Наступного тижня “Динамо” розпочне свої виступи в Лізі Європи домашнім матчем проти римського “Лаціо”. Цей матч, як і інші домашні поєдинки “Динамо”, відбудуться в німецькому місті Гамбург на стадіоні “Фолькспаркштадіон”.

На спеціальному заході “Динамо”, присвяченому початку співпраці з компанією GGBET та старту виступів у Лізі Європі, Бріф посянив, чому “біло-сині” гратимуть у Гамбурзі.

“Обираючи місце для проведення наших єврокубкових матчів ми пройшли досить великий шлях. Ми розглядали безліч варіантів, але найголовніший принцип, який ми для себе визначили при обранні стадіону – підтримка. Як ви знаєте, першу частину кваліфікації ми відіграли в Любліні. Основною причиною для цього була найпростіша логістика, можливість найлегше дістатися до цього міста, аби команда змогла у найкращій формі підійти до сезону.

Розглядаючи наступні наші кроки в єврокубках ми відштовхувались від того, що місто Гамбург має прекрасну інфраструктуру, чудовий стадіон і велику українську діаспору. Безперечно, ми розраховуємо на підтримку наших уболівальників. Ми вважаємо, що в Гамбурзі нашій команді буде забезпечено підтримку.

Безперечно, ми стикнемося з різними викликами. Один із найважливіших – це логістика. Але наша команда попрацювала досить добре, ми намагаємось мінімізувати всі ці ризики ускладненої логістики і сподіваємось, що команда зможе найкращим чином підготуватися до виступів у єврокубках. Ми вдячні всім партнерам, які підтримують наш клуб, усім спонсорам, які вкладають кошти у розвиток українського футболу, особливо під час війни”,

В минулому сезоні свої єврокубкові матчі на цьому стадіоні проводив “Шахтар”. Бріф розповів, що “Динамо” спілкувалося з “Шахтарем” стосовно проведення ігор на “Фолькспаркштадіоні”.

“З “Шахтарем” у нас конкуренція на футбольному полі. Це природно, адже команди є принциповими суперниками. Але у воєнний час усі українські клуби об’єднані.

Ми спілкувались з представниками “Шахтаря”, обговорювали нюанси проведення матчів на цьому стадіоні, а також на інших. Вони ділилися тими варіантами, між якими вони обирають, ми говорили про наші. Була нормальна комунікація”, – сказав Бріф.

antonio

Recent Posts

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

5 хв. ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

2 години ago

Юрич звернувся до футболістів Роми після свого призначення

Новопризначений головний тренер римської "Роми" Іван Юрич зробив промову перед гравцями команди. Цього тижня в…

2 години ago

Різник потрапив до символічної збірної 1-го туру Ліги чемпіонів

Воротар донецького "Шахтаря" Дмитро Різник опинився в символічній збірній 1-го туру основного етапу Ліги чемпіонів.…

3 години ago

Україна не втратила позицій в таблиці коефіцієнтів УЄФА

Відомо, яким є становище України в таблиці коефіцієнтів УЄФА після матчів, що відбулися цього тижня.…

4 години ago

Флік прокоментував поразку Барселони від Монако в Лізі чемпіонів

Головний тренер "Барселони" Ганс-Дітер Флік поділився думками щодо поразки від "Монако" в основному етапі Ліги…

5 години ago