Віцепрезидент київського “Динамо” Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у Лізі Європи.

Протягом останніх кількох сезонів була поширеною практика переносу матчів УПЛ за участі представників України в єврокубках. Причиною цьому була складна логістика, спричинена повномасштабним вторгненням Росії в Україну та зменшення часу на відпочинок футболістів.

Також у цьому сезоні матч 4-го туру УПЛ між “Динамо” та “Ворсклою” було перенесено, оскільки він мав відбутися між поєдинками киян проти “Зальцбурга” в раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

На заході, присвяченому старту виступів “Динамо” в Лізі Європи та початку співпраці з компанією GGBET, Дмитро Бріф відповів на питання Sportnews.com.ua та заявив, що кияни не будуть переносити матчі УПЛ через участь у єврокубках, оскільки це не передбачено регламентом.

“Це неможливо. В нас було прийнято зміни в регламенті на цей сезон. Він не дозволяє переносити матчі за певним винятком.

Спочатку це був виняток з приводу олімпійської збірної, футболістів віддавали (йдеться про перенесення матчу 1-го туру УПЛ проти “Олександрії” – прим.). Потім був виняток з приводу плей-оф. Все.

Ми будемо грати з тим графіком, який є. Це було рішення Прем’єр-ліги. Всі будуть у рівних умовах.

Так, будуть питання з логістикою. Так, наші футболісти будуть менше відпочивати. Але ми робимо все для того, щоб у них було достатньо часу для відновлення після матчів, і ставимо найвищі цілі”, – сказав віцепрезидент “Динамо”.