Новини футболу

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного партнера в матчах єврокубків компанії GGBET. Захід пройшов у Rest Hall КВЦ «Парковий» і був присвячений участі команди в основному раунді Ліги Європи УЄФА.

Дмитро Бріф, віце-президент клубу, детальніше розповів про партнерство з GGBET. Він зазначив, що ця співпраця є важливим кроком для клубу, адже підтримка від партнера з великим міжнародним досвідом дозволить реалізувати яскраві інноваційні проєкти.

«Ми обрали для себе нову локацію для проведення домашніх матчів, і це рішення спричинило чимало питань, зокрема щодо логістики. Однак, завдяки підтримці нашого нового партнера GGBET, ми впевнені, що зможемо подолати всі труднощі та забезпечити комфортні умови для команди і наших вболівальників.
Гамбург — місто з величезною українською діаспорою, що робить його ідеальним місцем для наших матчів. Це допоможе нам відчувати підтримку не тільки на полі, але й поза ним, створюючи справжню атмосферу домашніх трибун», – підкреслив Дмитро.

Сергій Міщенко, СЕО GGBET, прокоментував партнерство: «Це наш перший партнер серед футбольних клубів, і це велика відповідальність для нашого бренду. Ми прагнемо разом з клубом надати вболівальникам те, що вони заслуговують – унікальні та цікаві пропозиції, контент і активності. Впевнені, що наш спільний досвід і амбіції дозволять досягти великих результатів».

Олександр Караваєв з оптимізмом оцінив шанси «Динамо» на успіх у новому форматі Ліги Європи, зазначивши, що гравці мотивовані показати найвищий рівень гри і вийти у плей-оф.

«Ми гарно почали свій шлях у Єврокубках, і з кожним матчем прагнемо більшого. Попереду на нас чекає багато викликів у зв’язку зі зміною формату турніру, тому кожен поєдинок ми будемо грати як останній», – зазначив Караваєв.

Перший матч «Динамо» проведе 25 вересня на домашньому стадіоні «Гамбург Арена» проти грізного римського «Лаціо». Початок зустрічі – о 22:00.

antonio

Recent Posts

Італійська Серія А: розклад матчів 5-го туру

Разом із Бундеслігою та Ла Лігою за лічені години стартує новий тур італійської Серії А.…

54 хв. ago

Бражко оцінив новий формат Ліги Європи

Півзахисник київського "Динамо" Володимир Бражко поділився думками щодо змін у форматі проведення Ліги Європи. Як…

1 годину ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 години ago

Віцепрезидент Динамо пояснив, чому Динамо гратиме матчі ЛЄ в Гамбурзі

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф прокоментував обрання Гамбурга місцем проведення домашніх матчів в основному етапі…

4 години ago

Юрич звернувся до футболістів Роми після свого призначення

Новопризначений головний тренер римської "Роми" Іван Юрич зробив промову перед гравцями команди. Цього тижня в…

4 години ago

Різник потрапив до символічної збірної 1-го туру Ліги чемпіонів

Воротар донецького "Шахтаря" Дмитро Різник опинився в символічній збірній 1-го туру основного етапу Ліги чемпіонів.…

5 години ago