Головний тренер “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола поділився враженнями від матчу 5-го туру АПЛ проти лондонського “Арсеналу”.

В рамках 5-го туру АПЛ відбувся матч між одними з головних претендентів на золоті медалі чемпіонату – “Манчестер Сіті” та “Арсеналом”.

Гра складалася спочатку на користь “канонірів”. Після пропущеного голу від Ерлінга Холанда “Арсенал” відповів голами від Ріккардо Калафіорі та Габріела Магальяеса та вів у рахунку 2:1. Щоправда, за кілька хвилин гості опинилися в меншості – Леандро Троссард отримав дві жовті картки та був змушений покинути поле.

“Арсеналу” вдавалося стримувати атаки “Манчестер Сіті” до 90+8-ї хвилини, коли Джон Стоунс вразив ворота суперників та встановив остаточний рахунок у матчі – 2:2.

Після матчу Гвардіола поділився думками щодо подій, які відбувалися на футбольному полі.

“Ми весь час пасували до штрафного майданчика, у нас були Рубен Діаш, Мануель Аканджі, Ерлінг Голанд, але у них є Деклан Райс, Вільям Саліба, Габріел, Ріккардо Калафіорі, тому було дуже складно. Там на половині поля “Арсеналу” було десять гравців. У результаті ми отримали те, на що заслуговували.

“Арсенал” тягнув час наприкінці? Можливо, я вчинив би так само, бо вони грали вдесятьох. Слід запитати Мікеля Артету, якою була їхня тактика. Вони чудово справлялися завдяки далеким передачам на Кая Гавертца та забили другий гол. Ми проявили терпіння, створювали моменти й у результаті зрівняли рахунок. Ось і все”, – цитує Гвардіолу Tribuna.com із посиланням на BBC.