Надія Навроцька, колишня дружина Анатолія Тимощука висловилася стосовно його чергового скандалу.

Наприкінці минулого тижня Тимощук, який публічно не підтримав Україну після повномасштабного вторгнення Росії та якого було позбавлено всіх нагород та почестей, потрапив у черговий скандал.

Стало відомо, що Тимощук узяв участь в аукціоні на підтримку росіян у Курській області. Футболку з його підписом було розіграно на аукціоні. На ньому було виручено близько 700 тисяч рублів.

Дії Тимощука були різко розкритиковані в України. Також своїми думками поділилася й Навроцька.

“Толік у цьому планці дуже креативний і знайде, куди ще падати. Я навіть не дивуюсь його вчинкам. Що стосується цього аукціону, то це щось із рубрики “Боже, яке кончене”.

Молодець, Толік, Курська область історично належить Україні і ЗСУ її вже звільняють, тому підтримуй українців (сміється – прим.).

У Росії система стає все більш неадекватною, і там закручують всім гайки – а-ля сталінські часи. Постійно йде тиск і підбурювання. Щоб там працювати, треба показувати, що ти є прибічником “російської адекватності”.

Якщо він буде сидіти тихо, то буде ставати підозрілим для російських спецслужб. До нього будуть виникати питання і Толіку треба підтверджувати свою прихильність “руському міру” або втікати. Але як він втече, якщо перевів у Росію всі гроші з Німеччини вже після початку війни.

Бачила відео з мадам Тимощука на одному заході в Пітері, на який приїхав Путін. Там зробили сцену і посадили туди дурачків, типу пітерську супереліту, за бабло, звісно. І серед них була ця мадам, знімала свою рожу на фоні Путіна. Думаю, і Толік там був, бо чого б вона сама туди перлася. Я не знаю, що в головах у людей, які платять гроші, щоб подивитися на Путіна”, – сказала Навроцька сайту Sport-express.ua.