Вінгер київського “Динамо” Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від виступів команди в Лізі Європи.

Цього тижня “Динамо” розпочне свої виступи в основному етапі Ліги Європи. В середу, 25 жовтня, “біло-сині” проведуть домашній матч проти “Лаціо”.

Через повномасштабне вторгнення Росії “Динамо” доведеться грати свої домашні матчі в Гамбурзі. Це спричиняє серйозні логістичні проблеми та значно зменшує важливий час на відновлення гравців між матчами. Крім того, “Динамо” не зможе переносити своїй матчі в УПЛ.

Напередодні Ярмоленко визнав, що на “Динамо” чекає непростий період.

“Якби футболісти АПЛ подорожували автобусом чи потягом, як “Динамо”, “Шахтар” чи “Кривбас”, думаю, вони б не змогли грати через 48 годин чи через 72 години. Це трохи інше. З подібним у Європі ніхто не стикався.

Одна справа, коли є повноцінне відновлення, коли у будь-який момент можеш приїхати на базу, щоб зробити усі необхідні процедури, і зовсім інша, коли ти їдеш 20 годин автобусом у сидячому положенні. Про яке відновлення може йти мова? Звісно, добре, що у нас великий склад і багато футболістів.

Думаю, грати будуть усі, у кожного буде свій шанс, потрібно лише ним скористатися. Очікується дуже важкий період попереду, будемо діяти як єдина команда та підтримувати один одного”, – сказав Ярмоленко.