Колишній нападник “Динамо” Артем Бесєдін поділився думками щодо виступів киян у поточному сезоні.

За перші два місяці сезону “Динамо” вже встигло провести чималу кількість матчів. Підопічні Олександра Шовковського пробилися до основного етапу Ліги Європи, а також є одними з лідерів УПЛ.

Напередодні Бесєдін поділився думками щодо успіхів своєї колишньої команди.

“Кияни зараз на ходу. Команда грає легко, навіть незважаючи на нічию в останньому матчі з “Рухом”.

“Динамо” добре укріпилося за рахунок українців. Непогано вписалися в командну гру Владислав Кабаєв трохи раніше, а зараз Олександр Піхальонок, Максим Брагару, багато хто з динамівців викликається у різні збірні. Видно, що в команді є ідея. Плюс є досвідчені футболісти, такі як Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський. Колектив зараз показує результат багато в чому завдяки тренерському штабу.

Так, трохи не вистачило для того, щоб пробитися до групового раунду Ліги чемпіонів, але й у Лізі Європи у “Динамо” суперники дуже сильні. Цікаво буде восени подивитися на команду. Вболівальники зачекалися від біло-синіх гучних перемог. Вірю, що все вийде.

За атмосферу, командний дух, гадаю, відповідає Ярмоленко, легенда клубу, який пограв на серйозному рівні в Європі. Микола Шапаренко задає темп гри “Динамо” у центрі поля. Звичайно, авторитетом є і Віталій Буяльський, на рахунку якого понад двісті поєдинків в основі киян. Я вже назвав Олександра Піхальонка. Цей футболіст класно бачить поле та може віддати ювелірну передачу”, – сказав Бесєдін сайту “Збірна”.