Новини футболу

Варан оголосив про завершення професійної карʼєри


Зірковий французький центральний захисник Рафаель Варан оголосив про завершення професійної карʼєри футболіста.

Про своє рішення Варан напередодні оголосив у своїх соцмережах. 31-річний центрбек завершив карʼєру за кілька тижнів після того, як зазнав травми коліна під час перебування в складі італійського «Комо».

«Кажуть, що все хороше колись закінчується. У своїй кар’єрі я приймав багато викликів, підіймався на вершину, майже все це здавалося неможливим. Неймовірні емоції, особливі моменти та спогади, які залишаться на все життя. Згадуючи ці моменти, я з величезною гордістю і почуттям виконаного обов’язку оголошую про свій відхід з гри, яку ми всі любимо.

Я тримаю себе на найвищому рівні, я хочу вийти на поле сильним, а не просто триматися за гру. Потрібна велика доза сміливості, щоб прислухатися до свого серця та інстинкту. Бажання і потреби – це дві різні речі. Я падав і піднімався тисячу разів, і цього разу настав момент зупинитися і повісити бутси на цвях, вигравши трофей на Вемблі в останній грі.

Я любив боротися за себе, свої клуби, свою країну, своїх товаришів по команді та вболівальників кожної команди, за яку я грав. Від «Ланса» до «Реала» і «Манчестер Юнайтед», а також за нашу національну збірну. Я захищав кожен значок усім, що мав, і любив кожну хвилину цієї подорожі.

Гра на найвищому рівні – це захоплюючий досвід. Вона випробовує кожен рівень твого тіла і твого розуму. Емоції, які ми відчуваємо, ви не знайдете більше ніде. Як спортсмени, ми ніколи не буваємо задоволені, ніколи не приймаємо успіх. Це наша природа і те, що нас живить.

Я ні про що не шкодую, я б нічого не змінив. Я виграв більше, ніж міг навіть мріяти, але окрім нагород і трофеїв, я пишаюся тим, що, незважаючи ні на що, я дотримувався своїх принципів бути щирим і намагався залишити кожне місце кращим, ніж я його знайшов. Сподіваюся, ви всі мною пишаєтеся.

Отже, нове життя починається за межами поля. Я залишуся в «Комо». Тільки без бутс і гомілкових щитків. Про це я з нетерпінням чекаю на те, щоб поділитися з вами найближчим часом

А поки що, вболівальникам кожного клубу, за який я грав, моїм партнерам по команді, тренерам і персоналу. Від щирого серця дякую вам за те, що зробили цю подорож більш особливою, ніж мої найсміливіші мрії могли коли-небудь передбачити», – написав Варан.

antonio

Recent Posts

Забарний – у старті Борнмута на матч проти Саутгемптона в АПЛ

Український центральний захисник Ілля Забарний потрапив до стартового складу "Борнмута" на найближчий матч в АПЛ.…

4 години ago

Відомо, який арбітр обслуговуватиме матч Шахтаря у Лізі чемпіонів проти Аталанти

На поєдинку 2-го туру Ліги чемпіонів, у якому зійдуться італійська "Аталанта" та донецький "Шахтар", працюватиме…

4 години ago

Зоря обіграла Ворсклу в заключному матчі 8-го туру УПЛ

8-й тур української Прем'єр-ліги добіг кінця в понеділок ввечері на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія…

5 години ago

Бражко відреагував на гол з центру поля в матчі проти Лівого Берега

Півзахисник київського "Динамо" Володимир Бражко висловився про свій забитий гол у матчі 8-го туру УПЛ…

5 години ago

Тімбер висловився про збільшення кількості матчів у сучасному футболі

Захисник лондонського "Арсеналу" Юррієн Тімбер поділився думками щодо збільшення кількості матчів у сучасному футболі. Протягом…

5 години ago

Куртуа не потрапив у заявку Реала на матч проти Лілля в ЛЧ

Воротар мадридського "Реала" Тібо Куртуа опинився поза заявкою команди на матч 2-го туру основного етапу…

6 години ago