Колишній головний тренер “Динамо” Олександр Хацкевич висловився щодо поразки киян від “Лаціо” в матчі основного етапу Ліги Європи.

В середу “Динамо” розпочало свої виступи в основному етапі Ліги Європи. Кияни в Гамбурзі провели номінальний домашній матч проти “Лаціо”.

Гра одразу пішла не за сценарієм “Динамо”. Вже на 5-й хвилині “Лаціо” вийшов уперед після голу від Булає Діа.

Наприкінці першого “Динамо” завдали ще двох важких ударів – на 33-й та 35-й хвилинах Фісайо Деле-Башіру та Діа збільшили перевагу “Лаціо” до трьох голів.

Гравці “Динамо” створили протягом матчу низку моментів, але вразити ворота суперників їм не вдалося. “Лаціо” здобув упевнену перемогу над “Динамо” з рахунком 3:0.

Напередодні Хацкевич розповів про свої емоції від поразки “біло-синіх”.

“Результат негативний, враження ідентичні. Це перша гра, але хлопці повинні зрозуміти, що в Лізі Європи потрібно перемикатися з другої та третьої швидкості на п’яту-шосту. На такому рівні вже не проходить те, що проходило б у чемпіонаті України. Потрібно приймати рішення швидше, виконувати все якісніше та діяти організовано.

У першому таймі Динамо володіло м’ячем. Однак ми їм пасік, вони нам голик. Контроль м’яча – це чудово, але треба бути агресивнішими, продумувати дії на крок вперед. І було помітно, що футболісти “Лаціо” швидше у кожному з епізодів, потужніші у єдиноборствах. На жаль, наші гравці у цьому компоненті їм і поступилися”, – сказав Хацкевич сайту “Український футбол”.