Власники римської “Роми” Ден та Раян Фрідкіни прокоментували нещодавнє звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера команди.

В середині вересня в “Ромі” відбулися глобальні зміни. Після невдалого початку сезону в Серії А керівництво “Роми” прийняло рішення звільнити Даніеле Де Россі з посади головного тренера команди.

Вже за кілька годин римляни отримали нового очільника – ним став Іван Юрич.

Напередодні на офіційному сайті “Роми” з’явилася заява власників клубу Дена та Раяна Фрідкінів, у якій вони пояснили, чому їм довелося звільнити Де Россі.

“Футболом захоплюються в усьому світі як прекрасною грою. Кожен матч наповнений пристрастю, хвилюванням і непередбачуваністю – і саме за це ми його любимо.
Але окрім результатів на полі, наша відповідальність як власників клубу полягає у прийнятті важливих рішень, які, на нашу думку, відповідають найкращим інтересам клубу, навіть коли їх дуже важко прийняти.

Підписання трансферів цього літа ознаменувало початок стратегічного багаторічного проекту, покликаного повернути “Рому” на передові позиції в європейському футболі. В рамках цього бачення повним ходом йде будівництво нового стадіону, який буде вшановувати глибоку історію клубу.

Скажемо так: ми з великою повагою ставимося до Даніеле і віримо, що на нього чекає чудова кар’єра тренера. Можливо, одного разу він навіть повернеться в “Рому”. Рішення розлучитися з ним було неймовірно складним, але ми прийняли його з вірою в те, що це дає нам найкращу можливість поборотися за трофеї в цьому сезоні”, – йдеться в заяві.