Воротар київського “Динамо” Георгій Бущан відреагував на поразку від “Лаціо” в матчі 1-го туру основного етапу Ліги Європи.

В середу “Динамо” розпочало свої виступи в основному етапі Ліги Європи. Кияни в Гамбурзі провели номінальний домашній матч проти “Лаціо”.

Гра одразу пішла не за сценарієм “Динамо”. Вже на 5-й хвилині “Лаціо” вийшов уперед після голу від Булає Діа.

Наприкінці першого “Динамо” завдали ще двох важких ударів – на 33-й та 35-й хвилинах Фісайо Деле-Башіру та Діа збільшили перевагу “Лаціо” до трьох голів.

Гравці “Динамо” створили протягом матчу низку моментів, але вразити ворота суперників їм не вдалося. “Лаціо” здобув упевнену перемогу над “Динамо” з рахунком 3:0.

Після матчу Бущан поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі.

“Так, швидкий гол завжди ламає гру. Травма Себальйоса особливо на командну гру не подіяла. Тож на жаль, свою роль зіграв тільки пропущений м’яч.

Я думаю, це рівень нашого чемпіонату. Ви бачили, що гра давалася і моменти були, але, на жаль, ми не забили. Команди з топ ліг вирішують напівмоменти – і все. Я думаю, що з такою грою у нас буде і результат. Сьогодні ми засмучені, але готуємося і рухаємося далі”, – цитує голкіпера пресслужба “Динамо” з посиланням на MEGOGO.