Новини футболу

Кабаєв прокоментував поразку Динамо від Лаціо в Лізі Європи

Вінгер київського “Динамо” Владислав Кабаєв поділився думками щодо поразки від римського “Лаціо” в матчі основного етапу Ліги Європи.

В середу “Динамо” розпочало свої виступи в основному етапі Ліги Європи. Кияни в Гамбурзі провели номінальний домашній матч проти “Лаціо”.

Гра одразу пішла не за сценарієм “Динамо”. Вже на 5-й хвилині “Лаціо” вийшов уперед після голу від Булає Діа.

Наприкінці першого “Динамо” завдали ще двох важких ударів – на 33-й та 35-й хвилинах Фісайо Деле-Башіру та Діа збільшили перевагу “Лаціо” до трьох голів.

Гравці “Динамо” створили протягом матчу низку моментів, але вразити ворота суперників їм не вдалося. “Лаціо” здобув упевнену перемогу над “Динамо” з рахунком 3:0.

Напередодні Кабаєв підбив підсумки невдалого матчу для “біло-синіх”.

“Завершення не вистачило. Багато було передумов для гола, багато ударів повз. Але… остання передача, останній удар. Десь не влучили у ногу, десь – у площину воріт. А суперника були ці моменти і вони скористалися цим. У цьому і різниця у сьогоднішній грі.

“Лаціо” – найсильніша команда, проти якої ми грали в цьому сезоні? Якщо подивитися на результат і сказати, то так, звісно. Хороша команда і грає в топ-5 ліг. Вони сьогодні більше заслужили на цю перемогу. Але ми зробимо висновки, набили трохи шишки і будемо рухатися далі. Думаю, що нам це зіграє тільки на руку в тому плані, що без поразок не буває перемог”, – сказав Кабаєв сайту UA-Football.

antonio

Recent Posts

ФІФА назвала стадіони, які приймуть клубний чемпіонат світу

ФІФА розкрила список арен США, які у 2025 році матимуть честь приймати перший повністю оновлений…

2 години ago

Ротань розповів, як ставиться до Коноплянки

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань поділився спогадами про свого колишнього одноклубника в «Дніпрі» Євгена Коноплянку.…

3 години ago

Анчелотті назвав майбутнього володаря “Золотого м’яча”

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті розповів, кого вважає майбутнім переможцем "Золотого м'яча". Наприкінці жовтня…

3 години ago

Флік: “Барселона погано грала проти Осасуни”

Головний тренер "Барселони" Ганс-Дітер Флік підбив підсумки матчу 8-го туру іспанської Ла Ліги проти "Осасуни".…

4 години ago

Артета відповів на гостру заяву від Гвардіоли

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета прокоментував нещодавню заяву від керманича "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли.…

4 години ago

Лупашко прокоментував поразку Карпат від Полісся в УПЛ

Головний тренер львівських "Карпат" Владислав Лупашко поділився думками щодо поразки від житомирського "Полісся" в матчі…

15 години ago