Новини футболу

Ротань розповів, як ставиться до Коноплянки


Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань поділився спогадами про свого колишнього одноклубника в «Дніпрі» Євгена Коноплянку.

В неділю, 29 вересня, Євген Коноплянка святкує своє 35-річчя. Протягом своєї карʼєри футболіста він подарував українським уболівальникам чималу кількість позитивних емоцій та приводів для гордості. Коноплянка безсумнівно став одним із найяскравіших персонажів в українському футболі.

Напередодні Ротань розповів про те, яким є Коноплянка як людина.

«Коноплянка – людина з великої літери. Він завжди поруч, завжди допоможе, якщо треба. Наприклад, коли почалась війна на Донбасі, ми разом із Зозулею та Коноплянкою навідували наших військових у шпиталях, допомагали їм. Це говорить про нього, як про щиру, щедру людину, яка знає, що таке співчуття.

Коли ти займаєшся футболом, своєю улюбленою справою, а інші жертвують своїм здоров’ям, а іноді й життям, захищаючи тебе, неможливо їх не підтримувати. У цьому плані Женя завжди був щирим, завжди їм допомагав, це також дуже важливо.

На мою думку, Женя працював завжди на 100%. Якщо зараз дивитися, чи реалізував він свій потенціал, то, мабуть, ні. Усі ми чекали від нього, що він ось-ось буде зіркою європейського футболу.

Можливо, десь переходи у ті чи інші клуби, якісь інші моменти не дозволили йому цього зробити. Якщо запитати, чи було йому куди далі розвиватися, то так, це безперечно. Але все одно, для мене Коноплянка – один із найкращих вінгерів не тільки в Україні, а й у Європі за останні 10 років точно», – сказав Ротань в інтервʼю «Українському футболу».

antonio

Recent Posts

ФІФА назвала стадіони, які приймуть клубний чемпіонат світу

ФІФА розкрила список арен США, які у 2025 році матимуть честь приймати перший повністю оновлений…

2 години ago

Анчелотті назвав майбутнього володаря “Золотого м’яча”

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті розповів, кого вважає майбутнім переможцем "Золотого м'яча". Наприкінці жовтня…

3 години ago

Флік: “Барселона погано грала проти Осасуни”

Головний тренер "Барселони" Ганс-Дітер Флік підбив підсумки матчу 8-го туру іспанської Ла Ліги проти "Осасуни".…

4 години ago

Артета відповів на гостру заяву від Гвардіоли

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета прокоментував нещодавню заяву від керманича "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли.…

4 години ago

Лупашко прокоментував поразку Карпат від Полісся в УПЛ

Головний тренер львівських "Карпат" Владислав Лупашко поділився думками щодо поразки від житомирського "Полісся" в матчі…

15 години ago

Щенсний погодився перейти в Барселону

Зірковий польський воротар Войцех Щенсний дав згоду на свій перехід до "Барселони". Про це повідомляє…

1 день ago