Англійські журналісти проаналізували виступ українського вінгера Михайла Мудрика в матчі 6-го туру АПЛ між “Челсі” та “Брайтоном”.

У суботу “Челсі” здобув упевнену перемогу над “Брайтоном” у поєдинку 6-го туру АПЛ. Попри ранній пропущений гол, “сині” відповіли покером від Коула Палмера, який приніс перемогу з рахунком 4:2.

Мудрик розпочав гру на лавці запасних “Челсі” та вийшов на футбольне поле на 71-й хвилині зустрічі. За відведений час українець мав 2 дотики до м’яча: 1/1 точних передач, 1 втрата м’яча та 1 потрапляння в офсайд. Портал Sofascore оцінив його дії на 6,4 балів.

Також гра Мудрика в нещодавньому матчі не вразила журналістів порталу Football London.

“Найпомітнішим його моментом було потрапляння в офсайд під час контратаки, коли він не зміг повернутися на позицію, а потім на нього накричав Мареска: “Міша, Міша”, – крикнув він через усе поле вінгеру.

Це свідчить про те, що з Мудриком ще належить попрацювати, щоб він був готовий навіть до короткочасних виходів на поле”, – охарактеризували гру Мудрика журналісти.

Нагадаємо що в цьому сезоні Мудрик зіграв 6 матчів у складі “Челсі”, в яких він відзначився 2 результативними передачами.