Центральний захисник київського “Динамо” Денис Попов поділився враженнями від свого повернення до гри після відновлення від травми.

В останні тижні Попов не міг допомагати “Динамо” на футбольному полі, оскільки зазнав травми. Своє повернення до гри центрбек здійснив у матчі 8-го туру УПЛ проти “Лівого Берега” (3:0).

Напередодні Попов розповів про свої емоції від повернення.

“Потихеньку. Як кажуть, з вашими молитвами. Таке трапляється в футболі, що є травми. Від цього ніхто не застрахований. Плюс дорога, плюс такий графік насичений – трішки важкувато. Так сталося, що вилізло і одне, й інше, друге й третє. Довелося взяти паузу і відновитися нормально.

Від спини все інше йде. Якщо ви хочете вникнути в це, то воно все від спини йде – задні, передні, литкові м’язи. Сьогодні поле було гарної якості, але м’яке і внесло свої труднощі.

Навіть сьогодні було нелегко, тому що близько місяця пропустив. Все одно потрібно набрати ці кондиції, набігати через тренування, через матчі. Тренування в нас не можуть повноцінно бути, тому що дорога також забирає багато сил. Потрібен час, якого нема”, – наводить слова Попова “Football Hub”.