Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг поділився думками щодо свого майбутнього в клубі.

Сезон 2024/25 розпочинається непросто для “Манчестер Юнайтед”. Після шести турів в АПЛ “червоні дияволи” йдуть на 12-му місці в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 7 очок.

Черговий важкий удар “Манчестер Юнайтед” отримав минулої неділі. “Ман Юнайтед” у домашньому матчі 6-го туру АПЛ поступився “Тоттенгему” з рахунком 0:3.

Після поразки від “Тоттенгема” вболівальники та експерти ще частіше почали говорити про потенційне звільнення тен Хага. Щоправда, сам нідерландський фахівець не боїться за своє майбутнє на тренерському містку.

“Я про звільнення не думаю. Ми всі влітку вирішили залишитися разом – група співвласників, керівна група. Також ми визначили, провівши ретельний аналіз, що нашій організації потрібно покращити, як побудувати склад.

Усі рішення приймаються разом, і всі знають, що знадобиться певний час. Ми всі в одному човні: власники, менеджери, тренерський штаб, футболісти”, – цитує тен Хага “Футбол 24” із посиланням на Mirror.

Свій наступний матч “Манчестер Юнайтед” проведе в Лізі Європи проти “Порту”. Гра відбудеться 3 жовтня о 22:00 за київським часом.