Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо невиклику вінгера Андрія Ярмоленка до національної збірної України.

В понеділок головний тренер національної збірної України Сергій Ребров оголосив список гравців, які зможуть зіграти в жовтневих матчах Ліги націй. Однією з головних несподіванок стала відсутність в основному списку лідера збірної Андрія Ярмоленка.

Напередодні Сабо розповів про своє ставлення до невиклику Ярмоленка до збірної України.

“Ярмоленко своє у збірній вже відіграв! За всієї поваги до Андрія. Час вже йому давати дорогу молодим. І він сам, скоріше за все, це розуміє. Він зараз реально може допомогти збірній лише у випадку, якщо вона вже буде вигравати, вийти в кінці матчу хвилин на двадцять – п’ятнадцять, не більше”.

Також Сабо не оминув увагою Сергія Сидорчука, який також не потрапив до списку основних гравців збірної.

“Щодо Сидорчука, то тут не все так однозначно. Чи зуміє його достойно замінити Бражко? Не певен. У минулому сезоні Володимир дуже добре грав, я теж його хвалив і говорив, що він має всі шанси перейти у пристойний європейський клуб, але він здувся. У чому проблема? Я не знаю.

Позиція опорника в Україні найпроблемніша. Є ще Степаненко у розпорядженні Реброва, але ж і йому вже 35 років…” – сказав Сабо сайту “Збірна”.