Новини футболу

Сабо підтримав Реброва попри останні поразки збірної України

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо головного тренера національної збірної України Сергія Реброва.

Вересневий цикл матчів став невдалим для збірної України – підопічні Сергія Реброва зазнали поразок у двох стартових матчів Ліги націй від Албанії (1:2) та Чехії (2:3).

Після нещодавніх поразок на головного тренера національної збірної Сергія Реброва вилився шквал критики. Також відновилися розмови про його можливу відставку.

Тим не менш, Сабо вирішив стати на захист керманича національної збірної України.

“Не треба зайвий раз критикувати Реброва, бо він не має у розпорядженні таких футболістів, яких має тренер Іспанії, Франції чи Англії.

Він повернувся до України працювати у час війни, а міг заробляти дуже хороші гроші за кордоном. І замість його брудом поливати, краще б подякували.

Сергій не дурний, я його не один рік тренував і знаю, що кажу. Впевнений, що після поразок він уже зробив висновки, які відобразяться на грі та результатах України”, – сказав Сабо сайту “Збірна”.

antonio

Recent Posts

Відомо, хто може очолити Манчестер Юнайтед у разі звільнення тен Хага

З'явилася інформація стосовно потенційного наступника Еріка тен Хага на посаді головного тренера "Манчестер Юнайтед". Сезон…

8 хв. ago

Хацкевич назвав найкращу команду УПЛ у вересні

Колишній головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич назвав найкращу команду в українській Прем'єр-лізі у вересні.…

38 хв. ago

Італійська Серія А: турнірна таблиця після матчів 6-го туру

Відомо, якою є ситуація в турнірній таблиці італійської Серії А після матчів 6-го туру чемпіонату.…

1 годину ago

Українська Прем’єр-ліга: турнірна таблиця після матчів 8-го туру

Відомо, як виглядає турнірна таблиця української Прем’єр-ліги після матчів 8-го туру чемпіонату. Протягом попередніх кількох…

2 години ago

В Шахтарі прокоментували конфлікт із Поліссям за участь одного зі своїх гравців

У донецькому "Шахтарі" відповіли на образливу заяву гравця своєї юнацької команди Дмитра Стрільчука стосовно житомирського…

3 години ago

Іспанська Ла Ліга: турнірна таблиця після матчів 8-го туру

Відомо, як виглядає турнірна таблиця іспанської Ла Ліги після матчів 8-го туру чемпіонату. Протягом останніх…

4 години ago