Колишній головний тренер київського “Динамо” Олександр Хацкевич назвав найкращу команду в українській Прем’єр-лізі у вересні.

Напередодні завершився черговий місяць у сезоні української Прем’єр-ліги 2024/25. Вболівальники та експерти вже можуть підбивати підсумки вересня в провідному українському чемпіонаті.

На думку Хацкевича, найкращою командою вересня в УПЛ стало “Динамо”.

“У моєму розумінні, “Динамо” зараз за грою в чемпіонаті України має досить упевнений і сильний вигляд, хоча осад після “Лаціо” й залишився.

Леоненко говорив, що “Динамо” вже можна вітати з чемпіонством у зв’язку з невдалими результатами “Шахтаря”? Чемпіонат тільки в травні закінчиться (сміється – прим.).

Те, що “Шахтар” уже втратив так багато очок (дві поразки і нічия в семи матчах), – це, звичайно, дивує, зважаючи на те, який упевнений вигляд донецька команда мала в минулому сезоні. Але говорити, що “Динамо” вже чемпіон… Я б не був таким категоричним”, – сказав Хацкевич сайту “Український футбол”.

Нагадаємо, що у вересні “Динамо” зіграло п’ять матчів у рамках УПЛ, у яких здобуло чотири перемоги та одного разу зіграло внічию. Підопічні Олександра Шовковського є лідерами чемпіонату з 19 очками в активі.