Новини футболу

Ребров: “Ми намагатимемося показати наш рівень проти Грузії”

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров висловився про майбутній матч Ліги націй проти збірної Грузії.

В п’ятницю збірна України продовжить свої виступи в Лізі націй. На підопічних Сергія Реброва чекає поєдинок проти збірної Грузії. Гра відбудеться в Познані о 21:45 за київським часом.

Після поразок у перших двох матчах Ліги націй у вересні вболівальники очікують від української збірної змін на краще. Напередодні Ребров запевнив, що збірна України докладе всіх зусиль для здобуття перемоги.

“Ми програли два перші поєдинки. Звичайно, ми повинні показати інший рівень, іншу віру в результат.

Якщо говорити про Лігу націй, то вона прийшла на зміну товариським матчам, коли тренерам було легше перевіряти кандидатів. Тепер ці ігри офіційні. Гравці розуміють, що кожен поєдинок на рівні національної збірної — велика подія для нашої країни. У наступних двох матчах ми не можемо говорити лише про результат, а маємо говорити й про бажання, завзятість, те, як ми граємо за країну. Для мене Ліга націй — це більше підготовка до кваліфікації. Але, звичайно, цей турнір також дає шанс потрапити в плей-оф відбору до чемпіонату світу.

Я не можу сказати, що ми не хотіли виграти два попередні матчі. Якщо пригадати гру проти Чехії, то ми завдали 20 ударів по воротах, а не лише контролювали м’яч. Наприклад, ми аналізували матчі Євро, коли команди пробивали 15—16 разів і вигравали. На жаль, ми поступилися, але ми намагалися перемогти.

Так, ми програли два поєдинки, але ми дивимося вперед. Звичайно, завтра ми намагатимемося виграти матч проти Грузії, показати наш рівень”, – сказав Ребров на передматчевій пресконференції.

antonio

Recent Posts

Шовковський розповів про кадрову ситуацію в Динамо перед матчем проти Роми

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський розкрив деталі стосовно кадрової ситуації перед матчем проти "Роми".…

3 години ago

Трубін – у старті Бенфіки на матч Ліги чемпіонів проти Феєнорда

Український воротар Анатолій Трубін потрапив у стартовий склад лісабонської "Бенфіки" на матч Ліги чемпіонів проти…

5 години ago

Манчестер Сіті визначився з заміною для свого капітана

"Манчестер Сіті" визначився зі своєю наступною ціллю. "Містяни" хочуть підписати правого захисника "Тоттенгема" на зміну…

6 години ago

Анчелотті оцінив виступ Вінісіуса в матчі проти Боруссії Дортмунд

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про виступ Вінісіуса в матчі Ліги чемпіонів проти…

6 години ago

Артета: “Треба віддати належне Шахтарю вони хоробрі”

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета поділився думками стосовно матчу 3-го туру основного етапу Ліги…

7 години ago

Названо найкращих гравця та тренера 10-го туру УПЛ

Стали відомі імена найкращих гравця та тренера 10-го туру української Прем’єр-ліги. Напередодні УПЛ разом із…

7 години ago