Колишній захисник донецького “Шахтаря” Олександр Кучер поділився очікуваннями від матчу збірної України проти Грузії в Лізі націй.

В п’ятницю збірна України продовжить свої виступи в Лізі націй. На підопічних Сергія Реброва чекає поєдинок проти збірної Грузії. Гра відбудеться в Познані о 21:45 за київським часом.

Після поразок у перших двох матчах Ліги націй у вересні вболівальники очікують від української збірної змін на краще. Напередодні Кучер розповів, чого він чекає від майбутньої гри.

“Я вважаю, що ми можемо перемогти їх характером і бажанням. У збірну України викликали багато нових гравців, які також мотивовані, мають велике бажання і самовіддачу. Вони будуть виходити на поле і доводити. Ось вони своєю грою і характером мають показати себе.

Я хочу бачити бажання, самовіддачу, щоб хлопці бігли і отримували задоволення від гри. Все інше буде залежати від Реброва. Зміна тактики теж може бути. Нам потрібна перемога, треба бігти вперед, грати агресивно, нагнітати, накривати і “задушити” суперника. Ми знаємо, що грузини з м’ячем грають дуже добре, якщо дати їм розгулятися, то вони зможуть використати свої моменти.

У нас багато травм, ми розуміємо, але про це не варто говорити, я ж кажу, у складі збірної є футболісти, які можуть замінити всіх травмованих, треба їм довіряти. Тренер же не просто так їх викликав. Коли ці гравці відчують впевненість, вони йому віддячать”, – заявив Кучер сайту NV.