Колишній воротар мадридського “Реала” Лукас Канісарес поділився думками щодо голкіпера національної збірної України Андрія Луніна.

Протягом останніх двох сезонів Лунін зміг заявити про себе в “Реалі”. В сезоні 2023/24 він вдало замінив травмованого Тібо Куртуа в стартовому складі, виграв конкуренцію в Кепи Аррісабалаги та допоміг “вершковим” вибороти Лігу чемпіонів.

Вже в цьому сезоні Луніну знову довелося замінити Куртуа через травму бельгійця. В цих матчах українець також проявив себе з позитивної сторони.

В “Реалі” також оцінили успіхи Луніна – сторони підписали новий контракт, який діятиме до літа 2030 року.

Напередодні Канісарес схвально відгукнувся про виступи Луніна в “Реала”.

“Коли прийшов Лунін, він був зовсім іншим воротарем. Але ми бачили, як він виступав у Лізі чемпіонів минулого року. У Луніна трохи спокійніший характер, ніж у Куртуа. Можливо, тому що він українець. Ми жартуємо з цього приводу, але я думаю, що це щось дуже позитивне для голкіпера.

Він зміг грати на стадіоні “Етіхад” перед 90 000 глядачів у ​​чвертьфіналі Ліги чемпіонів і майже не переживати, коли всі страждали. Він – чудовий воротар, у якого чудова кар’єра. Мені було приємно працювати з ним, як і з Кепою та Навасом”, – цитує Канісареса “Збірна” з посиланням на портал Relevo.