Головний тренер тернопільської “Ниви” та експерт “УПЛ ТБ” Юрій Вірт дав оцінку нинішній збірній Грузії.

В п’ятницю збірні України та Грузії проведуть між собою матч Ліги націй. Гра відбудеться в польській Познані о 21:45 за київським часом.

До матчу Україна та Грузія підходять у різному становищі. Українці програли перші два матчі у вересні та перебувають на останньому місці в групі B1. Тим часом, збірна Грузії очолює групу з максимумом очок.

В ексклюзивному інтерв’ю сайту Sportnews.com.ua Юрій Вірт поділився думками про нинішню збірну Грузії.

“Для мене зараз ця збірна Грузії — найсильніша за весь час. У них плеяда хороших футболістів. Було потрапляння на Євро, і зараз команда показує хорошу гру, підкріплену класним результатом. Дійсно, це зараз дуже цікавий та серйозний суперник. Надзвичайно важко буде проти нього діяти.

Але при всій повазі до грузинів та до їхньої гри, Україна все таки повинна дивитися на свою гру й продемонструвати свої найкращі риси. Футболісти мають показати свою найкращу гру. Ми вже говорили про результат.

Надзвичайно важко буде. Ми знаємо, що [в Грузії] є хороший підбір футболістів. Можемо сказати, що Кварацхелія є лідером цієї збірної. Є воротар Мамардашвілі, який вважається одним із найкращих у світі. Тому [в Грузії] плеяда хороших футболістів. Тим цікавіше буде й матч.

Гратимемо з грузинами в Польщі. Я думаю, що в Польщі прийде багато українців, які будуть підтримувати нашу збірну. Тому будемо розраховувати на позитивний результат”, – сказав Вірт.