Виконувач обов’язків головного тренера національної збірної Англії Лі Карслі підбив підсумки матчу Ліги націй проти Греції.

Головною сенсацією першого ігрового дня жовтневого циклу Ліги націй стала поразка збірної Англії на “Вемблі” в поєдинку проти збірної Греції.

Гості повели в рахунку на 49-й хвилині завдяки голу Вангеліса Павлідіса. Пізній гол Джуда Беллінгема на 87-й хвилині дав надію англійським уболівальникам. Щоправда, той же Павлідіс на 90+4-й хвилині цю надію забрав – він відзначився дублем та приніс збірній Греції несподівану перемогу з рахунком 2:1.

Після цієї поразки Англія перебуває на 2-му місці турнірної таблиці групи B2, маючи у своєму активі 6 очок.

Згодом Карслі дав аналіз подіям, які відбувалися на футбольному полі “Вемблі”.

“Ми поступалися супернику у всьому протягом більшої частини матчу, і це розчаровує. Важливо вміти реагувати на невдачі.

Ми спробували щось нове та спробували перевантажити центр поля. Вчора ми відпрацьовували це протягом 20 хвилин, експериментували і ми розчаровані, що нічого не вийшло. Нереалістично зараз чекати дуже багато, нам доведеться спробувати ще раз. Усі голи були пропущені через наші помилки, це розчаровує.

Нова схема – це, безумовно, варіант у майбутнє. Хоча, коли ти маєш гравця рівня Гаррі Кейна і коли він доступний, її використання виключено. Але в майбутньому доведеться набратися сміливості пробувати щось нове”, – цитує Карслі Tribuna.com із посиланням на BBC.