В п’ятницю збірна України продовжила свій шлях у Лізі націй. Підопічні Сергія Реброва після двох поразок у вересні мали шанс реабілітуватися в поєдинку проти збірної Грузії.

Вже на 1-й хвилині зустрічі на газоні опинився Юхим Конопля після зіткнення з Лукою Лочошвілі. Захисник зміг продовжити гру.

На 8-й хвилині в збірної України з’явився перший шанс відкрити рахунок у матчі. М’яч пройшов повз ворота після удару або спроби прострілу від Георгія Судакова.

За кілька хвилин гру довелося призупинити через те, що частина освітлення на стадіоні в Познані перестала працювати. Після дискусій команди прямували до роздягалень, але за кілька миттєвостей повернулися на поле та продовжити гру.

Атаки збірної України все ж дали свої результати. На 35-й хвилині Михайло Мудрик влучив у ближній кут воріт Гіоргі Мамардашвілі та вивів господарів уперед.

Уже за кілька секунд Артем Довбик міг подвоїти перевагу збірної України, але форвард не влучив у площину воріт.

Грузини відповіли проходом від Хвічі Кварацхелії. Він зробив простріл, але його перехопив Максим Таловєров.

На 41-й хвилині Гіоргі Кочорашвілі пройшов до штрафного майданичка збірної України та завдав удару по воротах. Щоправда, удар був не надто сильним та створив особливих проблем для Анатолія Трубіна.

Наприкінці основного часу першого тайму в збірної Грузії був ще один шанс зрівняти рахунок. Кочорашвілі знову завдав удару зблизька, але цього разу м’яч пройшов повз ворота.

На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь збірної України.

Вже на 46-й хвилині збірна України вийшла в стрімку контратаку, яка мала перспективи закінчитися гольовим моментом. Щоправда, до удару так і не дійшло після того, як Артем Довбик не зміг розібратися з м’ячем у штрафному майданчику суперників.

За кілька хвилин Жорж Мікаутадзе скористався помилкою Таловєрова та завдав удару по воротах, влучивши в зовнішній бік сітки.

Мудрик мав нагоду оформити дубль – попри велику кількість захисників попереду, він завдав неприємного удару, який Мамардашвілі ледве зміг відбити.

Після 70-ї хвилини в складі збірної Грузії з’явилося більше гравців атакувального плану, що дозволило їм більше тиснути на українців.

На 89-й хвилині збірна Грузії змогла забити гол збірній України після невдалого розіграшу від Трубіна. На щастя для українців, гол було одразу скасовано через офсайд у Кварацхелії на початку атаки.

Забити за правилами збірній Грузії все ж не вдалося, що означає перемогу збірної України з рахунком 1:0. Підопічні Реброва заробили перші та дуже важливі очки для подальших перспектив у Лізі націй.