Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився думками щодо перемоги над Грузією в Лізі націй.

В п’ятницю збірна України зіграла свій матч 3-го туру Ліги націй проти збірної Грузії. В непростому та напруженому поєдинку українці здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Долю матчу вирішив влучний удар від Михайла Мудрика – на 35-й хвилині він влучив у ближній кут воріт Гіоргі Мамардашвілі.

Наразі збірна України залишається на 4-му місці в турнірній таблиці групи B1, але має у своєму активі 3 очки.

Після матчу Ребров поділився враженнями від події, які відбувалися на футбольному полі в Познані.

“Я завжди сконцентрований на грі, не відволікаюся на якісь побічні фактори. І сьогодні, й у минулому я був зосереджений на грі. Усі гравці, які вийшли, віддали всі сили і, найважливіше, зробили результат, який зараз дуже важливий.

Чому команда грала більш інтенсивно, ніж у минулих матчах, та з тією енергією, якої не бачили? Можливо, ви не бачили, а я бачив. Особливо в другому таймі проти Чехії. Ми нанесли 20 ударів, але програли гру. Ми за два поєдинки пропустили п’ять м’ячів. Дуже важко перемагати, коли ти пропускаєш тричі.

Тож я не здивований, адже бачив бажання гравців. Найважливіше було зробити результат. Сьогодні це стояло на першому місці. Я вдячний гравцям не лише за віддачу, а й за розуміння гри та своєї ролі на полі”, – сказав Ребров.