Новини футболу

Гецко оцінив виступ збірної України в матчах проти Грузії та Чехія

Автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко поділився думками щодо виступу команди Сергія Реброва в нещодавніх матчах Ліги націй проти Грузії та Чехії.

У жовтні збірна України продовжила свій шлях у Лізі націй. Українці провели за цей цикл два матчі – спочатку завдяки голу Михайла Мудрика обіграли Грузію (1:0), а за кілька днів зіграли внічию із Сербією (1:1).

Жовтневий цикл збірна України завершила на 4-му місці в турнірній таблиці B1, набравши 4 очки.

Напередодні Гецко поділився враженнями від гри української збірної.

“А от я розчарований діями нашої команди в матчі з чехами. Футболісти й тренери знали, що нам потрібно три очки, а не одне. І не все зробили для того, щоб перемогти.

Особливо роздратувала заміна Артема Довбика Романом Яремчуком. Команда, яка хоче перемогти, не буде змінювати форварда на форварда. Невже не можна було залишити на полі Довбика, а Яремчука випустити замість Мудрика й з двома форвардами вирвати перемогу? Тим паче, що Мудрик в останні 30 хвилин сильно підсів і мав млявий вигляд.

Також виникає питання, чому Ребров цілком не зберіг переможний склад і випустив Степаненка, а не Калюжного зі стартових хвилин. Степаненко здебільшого робив паси назад, а не на чужі ворота. А ще відверто розчарував Микола Шапаренко. Особливо, коли не поцілив у порожні ворота з правої робочої ноги.

Переживаю, щоб ми не посіли останнє місце в групі й не вилетіли у третій за силою дивізіон. Це буде велика ганьба. І рівень суперників у наступному розіграші Ліги Націй буде значно нижчий”, – сказав Гецко виданню “Експрес”.

antonio

Recent Posts

Юрич: “Довбик і Дібала готові на 100% зіграти з Інтером”

Головний тренер римської "Роми" Іван Юрич поділився новими деталями щодо самопочуття нападника команди Артема Довбика.…

1 хв. ago

Артета висловився щодо поразки Арсеналу від Борнмута в АПЛ

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета висловився про поразку від "Борнмута" в матчі англійської Прем'єр-ліги.…

47 хв. ago

Анчелотті відреагував на нещодавній скандал за участі Мбаппе

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті прокоментував нещодавній скандал за участі нападника команди Кіліана Мбаппе.…

1 годину ago

Шовковський прокоментував розгромну перемогу Динамо над Оболонню в УПЛ

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський поділився думками щодо перемоги в київському дербі проти "Оболоні".…

2 години ago

Тен Хаг прокоментував нічию МЮ в матчі проти Брентфорда

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг підбив підсумки матчу 8-го туру АПЛ проти «Брентфорда»…

2 години ago

Михавко: “Буду старатися забивати в чужі ворота”

Захисник київського "Динамо" Тарас Михавко відповів на питання ЗМІ, зокрема EuroFootball.com.ua, за підсумками матчу 10-го…

15 години ago