Головний тренер “Жирони” Мічел прокоментував ситуацію з травмою українського вінгера Віктора Циганкова.

Циганков зазнав травми в матчі 2-го туру основного етапу Ліги чемпіонів проти “Феєнорда”. Ще в першому таймі Циганков був змушений покинути поле. Згодом у нього виявили пошкодження сухожилля двоголового м’яза стегна лівої ноги.

Цього тижня журналіст L’Esportiu Арнау Мадріа заявив, що ймовірніше за все Циганков може повернутися до гри лише в листопаді.

Напередодні Мічел розкрив нові деталі стосовно стану здоров’я Циганкова, як і інших травмованих гравців у складі “Жирони”.

“У нас є занепокоєння з приводу Давида Лопеса, Янхеля Еррери та Віктора Циганкова. Їхні кар’єри показують, що їм важко грати кожні три дні, у них починаються проблеми. На жаль, зараз у нас багато травм, у тому числі несподівані”, – цитує Мічела FanDay.net із посиланням на видання AS.

Зазначимо, що свій наступний матч “Жирона” зіграє в рамках 10-го туру іспанської Ла Ліги проти “Реал Сосьєдада”. Гра відбудеться в суботу, 19 жовтня, о 19:30 за київським часом.

Нагадаємо, що в цьому сезоні Циганков провів 8 матчів у складі “Жирони”, в яких відзначився 1 голом та 1 результативною передачею.