Центральний захисник “Борнмута” Ілля Забарний порівняв свій нинішній клуб із колишнім – київським “Динамо”.

Забарний заявив про себе на всю Європу завдяки своїм стабільним та успішним виступам у складі київського “Динамо”. Згодом на молодого центрбека звернули уваги іноземні клуби, й взимку 2023 року перейшов до представника АПЛ “Борнмута”.

В Англії Забарний також зміг зарекомендувати себе з найкращого боку та вважається претендентом на перехід до одного з провідних європейських клубів.

Напередодні Забарний розповів, чим відрізняються “Борнмут” та “Динамо”.

“Насамперед, відновлення. В «Борнмуті» більш професійно до цього підходять, усі розуміють, що потрібно робити і після гри, звичайно, трішки відрізняється.

В цьому київському клубу треба додати, а так мені нема в чому тикнути Київ, бо це мій рідний клуб, я там виріс з академії. Вони дали мені усе, щоб я міг грати.

Я слідую за їхнім кожним матчем у Європі і з гравцями спілкуюсь. Бажаю їм тільки успіхи, зараз вони на правильному шляху”, – цитує Забарного Tribuna.com із посиланням на Setanta Sports.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Забарний зіграв 8 матчів у складі “Борнмута”. Результативними діями він не відзначався.