Новини футболу

Артета розповів, що думає про Шахтар

Головний тренер лондонського “Арсеналу” Мікель Артета поділився думками про майбутнього суперника в Лізі чемпіонів – донецького “Шахтаря”.

Вже незабаром “Арсенал” проведе свій третій матч в основному етапі Ліги чемпіонів сезону 2024/25. На “канонірів” чекатиме домашній поєдинок проти чинного чемпіона України “Шахтаря”.

Гра відбудеться на лондонському стадіоні “Емірейтс” у понеділок, 21 жовтня, о 22:00 за київським часом.

Напередодні Артета висловив свою підтримку “Шахтарю”, який опинився в непростому становищі через російську агресію проти України.

“Очевидно, що я дуже співчуваю ситуації, в якій вони опинилися. Очевидно, як я можу уявити, особливо розмовляючи з Алексом (Зінченком – прим.), як ця ситуація впливає на вас, на всю країну, на ваші сім’ї та навколишнє середовище?

Неймовірне ставлення до ситуації, що склалася, і до того, що їм доводиться робити, щоб продовжувати грати футбольні матчі на такому рівні і змагатися так, як вони це роблять, вражає, і ми будемо вітати їх тут завтра в найкращому вигляді.

Футбол – не найважливіша річ у світі? Ні, безумовно, ні, особливо якщо порівнювати з ситуацією, в якій вони перебувають, але вони також вирішили використовувати футбол з багатьма позитивними речами, які приносять в життя дійсно потужне життя.

Я думаю, що це чудово, те, як вони справлялися і справляються з ситуацією, і єдність країни. Спорт також здатен приносити радість у життя людей, і це те, що ми повинні дуже добре усвідомлювати”, – наводить слова Артети офіційний сайт “Арсеналу”.

antonio

Recent Posts

Куртуа прокоментував свої відносини з Луніним

Воротар мадридського "Реала" Тібо Куртуа поділився думками щодо своїх відносин із колегою по амплуа Андрієм…

10 години ago

Екслікар збірної України відреагував на часті травми основних гравців

Відомий спортивний лікар Григорій Макаров висловився стосовно нещодавніх травм провідних гравців національної збірної України. Під…

10 години ago

Карпати здолали Рух у принциповому львівському дербі

Найбільш очікуваний матч 10-го туру УПЛ та один із найбільш очікуваних матчів усієї осінньої частини…

11 години ago

Циганков може пропустити більше часу через травму

Головний тренер "Жирони" Мічел поділився новими подробицями стосовно стану здоров'я українського вінгера Віктора Циганкова. Циганков…

11 години ago

Алієв розповів, як поєднуватиме службу в ЗСУ із виступами в медіафутболі

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Олександр Алієв висловився стосовно поєднання служби в лавах ЗСУ…

12 години ago

Манчестер Сіті готовий продати одного зі своїх лідерів

"Манчестер Сіті" готовий продати Кайла Вокера наступного літа приблизно за 15 мільйонів фунтів. Очікується, що…

12 години ago