Головний тренер донецького “Шахтаря” Марино Пушич поділився думками стосовно майбутнього матчу Ліги чемпіонів проти лондонського “Арсеналу”.

У вівторок “Шахтар” продовжить свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів. У матчі 3-го туру “гірники” на виїзді протистоятимуть лондонському “Арсеналу”. Гра відбудеться на лондонському стадіоні “Емірейтс” о 22:00 за київським часом.

Напередодні Пушич розповів про свої очікування від майбутнього поєдинку.

“Слід розуміти, що є велика різниця в якості двох чемпіонатів, тому українському клубу дуже важко змагатися на такому рівні. Це великий виклик. Зробимо завтра все можливе, як і завжди. Ви ніколи не можете знати напевно – це всього лише одна гра. І в цій грі маємо виступити ідеально, аби домогтися результату. Ми це розуміємо і докладемо всіх зусиль.

Так, їхня безпрограшна серія тривала вже досить довго, і це говорить про якість команди. Якщо ви змагаєтесь за перше місце протягом трьох-чотирьох років у найкращій, на мою думку, лізі світу, як це робить “Арсенал”, то ваш клуб є одним з найкращих у світі. Але з кожним новим суперником, з кожною наступною командою ви можете програти – навіть, якщо ви настільки сильні, як “Арсенал”. І що довше триває ця серія, то більше є шансів програти. Це логічно.

Звісно, це не передає всієї історії, адже гра є гра. Вони отримали ранню червону картку (в матчі проти “Борнмута” – прим.), а грати в меншості 60–65 хвилин досить важко. Проте це свідчить про силу “Арсенала”. Не поступатися впродовж такого тривалого часу – це означає, що ви дуже гарна команда”, – заявив Пушич.

Наразі “Шахтар” перебуває на 27-му місці в турнірній таблиці Ліги чемпіонів, набравши 1 бал. Тим часом, “Арсенал” із 4 очками знаходиться на 13-й сходинці.