Новини футболу

Пушич: “Шахтар зробить усе можливе в матчі проти Арсеналу”

Головний тренер донецького “Шахтаря” Марино Пушич поділився думками стосовно майбутнього матчу Ліги чемпіонів проти лондонського “Арсеналу”.

У вівторок “Шахтар” продовжить свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів. У матчі 3-го туру “гірники” на виїзді протистоятимуть лондонському “Арсеналу”. Гра відбудеться на лондонському стадіоні “Емірейтс” о 22:00 за київським часом.

Напередодні Пушич розповів про свої очікування від майбутнього поєдинку.

“Слід розуміти, що є велика різниця в якості двох чемпіонатів, тому українському клубу дуже важко змагатися на такому рівні. Це великий виклик. Зробимо завтра все можливе, як і завжди. Ви ніколи не можете знати напевно – це всього лише одна гра. І в цій грі маємо виступити ідеально, аби домогтися результату. Ми це розуміємо і докладемо всіх зусиль.

Так, їхня безпрограшна серія тривала вже досить довго, і це говорить про якість команди. Якщо ви змагаєтесь за перше місце протягом трьох-чотирьох років у найкращій, на мою думку, лізі світу, як це робить “Арсенал”, то ваш клуб є одним з найкращих у світі. Але з кожним новим суперником, з кожною наступною командою ви можете програти – навіть, якщо ви настільки сильні, як “Арсенал”. І що довше триває ця серія, то більше є шансів програти. Це логічно.

Звісно, це не передає всієї історії, адже гра є гра. Вони отримали ранню червону картку (в матчі проти “Борнмута” – прим.), а грати в меншості 60–65 хвилин досить важко. Проте це свідчить про силу “Арсенала”. Не поступатися впродовж такого тривалого часу – це означає, що ви дуже гарна команда”, – заявив Пушич.

Наразі “Шахтар” перебуває на 27-му місці в турнірній таблиці Ліги чемпіонів, набравши 1 бал. Тим часом, “Арсенал” із 4 очками знаходиться на 13-й сходинці.

antonio

Recent Posts

Ліга чемпіонів 2024/25: розклад матчів 22 жовтня

Після кількох тижнів перерви змагання в основному етапі Ліги чемпіонів відновляться. У вівторок, 22 жовтня,…

3 хв. ago

Українська Прем’єр-ліга: турнірна таблиця після матчів 10-го туру

Відомо, як виглядає турнірна таблиця української Прем’єр-ліги після матчів 10-го туру чемпіонату. Протягом останніх кількох…

1 годину ago

Анчелотті можуть незабаром звільнити з Реала

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті може незабаром втратити свою посаду. Про це повідомляє El…

2 години ago

Куртуа прокоментував свої відносини з Луніним

Воротар мадридського "Реала" Тібо Куртуа поділився думками щодо своїх відносин із колегою по амплуа Андрієм…

16 години ago

Екслікар збірної України відреагував на часті травми основних гравців

Відомий спортивний лікар Григорій Макаров висловився стосовно нещодавніх травм провідних гравців національної збірної України. Під…

16 години ago

Карпати здолали Рух у принциповому львівському дербі

Найбільш очікуваний матч 10-го туру УПЛ та один із найбільш очікуваних матчів усієї осінньої частини…

17 години ago