Відомі нові подробиці стосовно становища головного тренера римської “Роми” Івана Юрича в клубі.

Період роботи Юрича в “Ромі” розпочався не надто вдало. У 6 матчах із хорватським фахівцем на чолі римляни здобули по дві перемоги, нічиї та поразки. Зокрема, “Рома” зараз має серію з трьох матчів без перемог.

Також призначення Юрича супроводжувалося скандалами всередині керівництва “Роми” та невдоволенням уболівальників через звільнення Даніеле Де Россі. Все це спричинило чутки про можливе звільнення Юрича.

За інформацією Calciomercato, наразі в “Ромі” не розглядають варіант із відставкою Юрича. Щоправда, ситуація може змінитися вже найближчим часом. “Ромі” вкрай необхідно здобути перемогу в матчах проти київського “Динамо” в Лізі Європи та “Фіорентини” в Серії А.

В клубі поки що задоволені роботою Юрича, але його подальші перспективи можуть погіршитися в разі поразок у наступних матчах.

Нагадаємо, що матч “Роми” проти київського “Динамо” в рамках 3-го туру основного етапу Ліги Європи відбудеться в четвер, 24 жовтня, о 19:45 за київським часом. Тим часом, поєдинок проти “Фіорентини” в 9-му турі Серії А відбудеться в неділю, 27 жовтня, о 21:45 за київським часом.

Наразі “Рома” перебуває на 10-му місці в турнірній таблиці італійської Серії А, набравши 10 очок після 8 турів.